Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Köszönet

Köszönet


A 22. alkalommal megrendezett „Babszem Jankó” Országos Baptista Népmesemondó Versenyen jelenlétével megtisztelt bennünket Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálat elnöke.

A verseny napján végig figyelemmel követte az itt zajló programokat, mely elnyerte a tetszését. Megelégedését az eredményhirdetésen nemcsak szavakkal fejezte ki, hanem a baptista fenntartású iskolákból érkező versenyzők felkészítő tanárainak jutalmat is adott.

Az iskolánk alsó tagozatán dolgozó kollégák tevékenységét is dicsérte, munkánk elismeréséül meghívta az iskola vezetőségét és az alsó tagozatos testületet egy Velencén eltöltendő hosszú hétvégére. 

Május 16-18-a között utaztunk el Velencére, ahol egy csodálatos helyen, tölthettük el ezt a három napot. 

Köszönjük Szenczy Sándornak a szombati késő estig tartó beszélgetést, ahova elkísérte őt és beszélt élete megpróbáltatásairól velencei pedagógus társunk, Szigeth Szilvia. 

Vasárnap Verőcén megismerkedhettünk lelkészi munkájával, életünkben először vettünk részt baptista Istentiszteleten. Mindannyiunk számára tanulságos, megfontolásra érdemes gondolatokat fogalmazott meg ezen az alkalmon. Mező Misi Istenről szóló dalai is erősítették ezeket a mély gondolatokat. 

Verőcén lehetőségünk volt megtekinteni az épülő baptista imaházat, mely várhatóan őszre készül el.

Közös ebédre hívott bennünket Budapestre, ahol a családja és Mező Misi is jelen volt.

Köszönjük Szenczy Sándornak, hogy számos elfoglaltsága mellett ennyi időt szánt ránk és meghívásának köszönhetően ennyi kellemes élményben lehetett részünk. 

 

Majoros Lászlóné igh.
Iskolánk vezetősége és alsó tagozatos testülete nevében

 

Velence

A képre vagy a szövegre kattintva a többi kép is megtekinthető...