Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Hálaadás 2019

Intézményünkben minden év őszén hálaadó napot tartunk. Fontos tudatosítanunk azt, hogy amink van - életünk, egészségünk, kenyerünk, munkahelyünk, családunk és egyéb értékeink - azért hálásnak kell lennünk.
Az idei tanévben 2019. november 14-én csütörtökön rendeztük meg hálaadásnapi ünnepségünket az iskolánk alsó és felső tagozatán.
A délelőtti órákban az alsó tagozaton lelkes szülők és pedagógusok hálaadásnapi asztalokat díszítettek. Sok-sok gyümölcs, zöldség, sütemény és fantáziadús figurák mellett a gyerekek elhelyezték hálaadó üzeneteiket is. A délutáni ünnepséget az osztályok által feldíszített aulában Szilágyiné Bodnár Erzsébet intézményvezető asszony nyitotta meg, majd Dr. Steiner József a Baptista Szeretetszolgálat Missziói Lelkész- Igazgatója mondta el gondolatait a hálaadásról.
A felső tagozaton délután az iskola ebédlőjében minden osztály elkészítette a hálaadó asztalát. Ezt követően Dr. Steiner József gondolatait hallgathatták meg a tanulók, aki 16 órától nyitott istentiszteletet tartott a pedagógusoknak, az iskola egyéb dolgozóinak és az érdeklődő lakosságnak. A közös imádságot követően a dicsőítő dalokat a debreceni Triniti együttes előadásában hallhattuk, majd a missziói igazgató igehirdetése következett. Az esemény közös imával zárult.

GALÉRIA