Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Közlekedési Tábor 2017

Az idei tanévben is a hegyekkel körülölelt, festői szépségű Pusztafalun került megrendezésre a Közlekedési tábor 2017. augusztus 7-13-ig, bocskaikerti, hajdúhadházi és téglási iskolások részvételével.

A lelkes téglási csapat már régóta készülődött és várta a találkozást a rég nem látott barátokkal, ismerősökkel és az új arcokkal.

A 7 nap alatt rengeteg programon vehettünk részt a gyerekekkel. Többek között kulturális programok (vár-, kastélylátogatás, honfoglalás kori látogató központ), túrázás (Szlovákia: Szádelői-völgy, aragonitbarlang, Izra-tó), strandolás (Sátoraljaújhely, Izra-tó), előadások (biztonságos közlekedésről, elsősegélynyújtásról) szerepeltek a zsúfolt napi programjainkban. Azonban az egyik legkedveltebb és legvártabb program mégis a motorozás volt (amelyet megelőzött egy előadás a biztonságával és veszélyeivel kapcsolatban), amikor is a gyerekek profi motorosok és felszerelések segítségével próbálhatták ki, hogy milyen érzés motorral „száguldani” a falu utcáin és környékén. Ezt a rengeteg élményt tarkították a különböző játékok, vetélkedők, disco, a közös étkezések és beszélgetések, amik még jobban hozzájárultak a közösség összekovácsolódásához.

Ezen dolgok fényében tehát nem is volt meglepő, hogy utolsó nap, hazaúton könnyekkel küszködve búcsúztak egymástól a „jóbarátok” és fogadkoztak, hogy „jövőre ugyanekkor, ugyanitt” találkoznak!

Itt szeretnénk megköszönni a szervezést, a támogatás és az ajándékokat is elsősorban Hirku Richárdnak, a Téglás Városi Önkormányzatnak, Kovács Lászlónak, Mandics Józsefnek és Bögöthy Árpádnak.

GALÉRIA