Üdvözöljük iskolánk weboldalán

TérTáncKoncert regionális találkozó - 2018

Harmadik alkalommal kapcsolódtunk be a Budapesti Fesztiválzenekar által kezdeményezett TérTáncKoncert programsorozatba, melynek regionális próbájára 2018. április 10-én került sor az alsó tagozat Sportcsarnokában. Iskolánkat 27 fő /4. és 5. és 6. osztályos tanuló/ képviselte, akik február eleje óta tanulták a koreográfiát Losonczi Benjamin táncpedagógus vezetésével. A regionális próbára közel 130 gyerek érkezett még más településekről.

A rendhagyó délutánon volt bemelegítő játék, főpróba Vári Bertalannal és megtisztelt jelenlétükkel bennünket a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar 18 tagja is, akik egy zenés mesejátékot adtak elő. A gyerekeknek nagyon tetszett az interaktív előadás, melyet egy közös esküvői tánccal fejeztek be. A lakodalmas zenével fergeteges hangulatot teremtettek. 

Az itt készült képek nagyon jól visszatükrözik az örömteli hangulatot, a gyerekek felszabadultságát, jókedvét. A kulturált zene és tánc nagyon jó hatással volt a gyerekek személyiségére, erősítette a csapatszellemet és új barátságok is kialakultak. A délutáni programsorozaton több tanulóval is készült riport, melyet a Fesztiválzenekar honlapján meg lehet hallgatni.

 A közös ebéd elkészítésére Kemecsei Csaba, a téglási Kemecsei Party Service vezetője vállalkozott.

Köszönjük a Fesztiválzenekarnak ezt a nagyszerű délutánt, és külön köszönet Juszt Anita programkoordinátornak ill. a Demokratikus Ifjúsági Alapítványnak, akik az iskolákat eddig összefogták!

Találkozunk júniusban a Hősök terén!

               

Iván Ildikó, Ölvetiné Veres Rita

helyi szervezők

 

A képre kattintva a többi kép is megtekinthető.