Üdvözöljük iskolánk weboldalán

BME próbanyelvvizsga iskolánkban

2022. április 22-én második alkalommal rendezett iskolánk próba nyelvvizsgát.

Három szinten, alap-, közép- és felsőfokon zajlottak az angol nyelvű vizsgák a két tanítási nyelvű tagozaton. A megmérettetéseken a tagozat hetedik és nyolcadik osztályos diákjai vettek részt.      23 tanuló komplex alapfokon, nyolc diák középfokon, kilencen pedig felsőfokon bizonyították tudásukat.

Tizenegy nyolcadik osztályos tanulónk már korábban, 2021. októberében állami nyelvvizsgán középfokú nyelvvizsga bizonyítványt szerzett, közülük került ki az a kilenc tanuló, akik vállalkoztak a nagy feladatra, hogy felsőfokon is számot adjanak tudásukról. Ez óriási eredmény mind a gyerekek, mind pedig a tagozaton tanító pedagógusok számára, mivel ebből is látható, hogy a programba vetett munka és bizalom, valamint a tanárok és diákok részéről bizonyított elhivatottság és motiváció milyen távlatokat nyithat a kéttanos tanterv szerint tanuló diákok számára.

A nyelvvizsgák eredményei a pedagógusok elvárásai szerint alakultak. Nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra, és általánosságban kijelenthetjük, hogy tudásszintjüknek megfelelően, vagy fölötte teljesítettek. A Royal City Nyelviskola vizsgáztató tanárai is elismerően nyilatkoztak tanulóink teljesítményéről és a tagozaton folyó minőségi oktatásról.

 

Nyelvvizsgára felkészítő tanárok:

Radóczné Aranyics Csilla (hetedik évfolyam alapfok)

Kiss Csilla Erika (nyolcadik évfolyam alap- és középfok)

Kissné Lesnyák Beáta (hetedik évfolyam alapfok, nyolcadik évfolyam közép- és felsőfok)

 

Ezúton gratulálunk tanítványainknak, a május végi állami nyelvvizsgára pedig sok sikert kívánunk!

GALÉRIA