Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Grafika bemutató 2021

Az elmúlt tanévben a koronavírus járvány következtében gyerekeink ismét több hónapot töltöttek el digitális oktatásban, mint ahogy azt még szeptemberben gondoltuk. A nehéz helyzet a művészeti oktatást is megváltoztatta, de a diákok többsége töretlen lelkesedéssel, példamutató szorgalommal állt helyt a grafika foglalkozásokon mind a jelenléti, mind az online oktatás ideje alatt. Az év végi vizsgamunkákra kicsit izgulva készültek, de végül rengeteg szép, igényes rajz készült. A bemutatóban ezeket a vizsgamunkákat tekinthetik meg a kedves érdeklődők. 

Mindenkire nagyon büszke vagyok, és jövőre is szeretettel várom a régi és új jelentkezőket a képzőművészet-grafika tanszakra!  

Mert az alkotás, a művészet lehetőséget biztosít az érzéseink, élményeink megfogalmazására, életünk harmóniájának, a lelki egyensúlyunknak a helyreállítására. Örömmel tölt el, növeli az önbizalmat, oldja a stresszt, javítja a koncentrációt, a finommotorikus mozdulatokat, fejleszti a kreativitást és még sorolhatnám a jótékony hatásait. 

 

Szabó-Kiss Szabina 

rajztanár