Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Mobilitási hét 2023

Iskolánk az idei tanévben is csatlakozott az Európai Mobilitási Hét elnevezésű kezdeményezéshez. A programsorozat egyik eleme az intézményünkben kedden megrendezésre kerülő aszfaltrajzverseny volt, amelynek lebonyolítását a Városi Könyvtár és a Téglási Polgárőrök Szervezete is segítette. Az aszfaltrajzversenyen gyönyörű rajzok készültek az energiatakarékosság témakörében. A legügyesebb osztályokat a verseny végén értékes ajándékokkal jutalmazta a zsűri.

A Mobilitási Hét csütörtöki napján kerékpáros akadálypálya várta a gyerekeket az alsó tagozat udvarán. Elsősorban 1. és 2. osztályos tanulók tették próbára ügyességüket. A kisebbek rollerrel míg a nagyobbak saját vagy iskolánk kerékpárjaival gurultak végig a pályán. Minden résztvevő ügyességét a könyvtár dolgozói ajándékkal jutalmazták.

 

A Mobilitási Hét utolsó napján, pénteken az „Autómentes napon” intézményünk vezetősége és a dolgozók is kerékpárral érkeztek a munkába. Egy igazán élményekkel teli és mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött.

 

A képre kattintva a többi kép is megtekinthető.