Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Farsang 2024

 

Az alsó tagozatos farsangi rendezvényt 2024. február 9-én tartottuk.

A délelőtt folyamán - iskolánk tornacsarnokában - került sor a jelmezes felvonulásra. Az évfolyamok külön - külön vonultak fel és tekintették meg a szebbnél szebb jelmezeket. Versenyt hirdettünk, így minden gyerek szavazhatott az általa legötletesebbnek gondolt jelmezre. A legtöbb szavazatot kapott tanulókat a diákönkormányzat apró ajándékokkal jutalmazta. A 3.b osztály diákjai meglepetés produkcióval készültek, egy kedves, vidám pingvintáncot adtak elő. A közös tánc után az osztályok a saját tantermükben folytatták a mulatozást. A délután nagyon vidáman telt, minden osztályban tánc, farsangi vetélkedő és tombolasorsolás zajlott.

 

Farsang a felső tagozaton
2024. február 9-én pénteken az Úttörő utcai iskola ebédlőjében került sor a felső tagozat farsangi ünnepségére. A mulatságot a hagyományoknak megfelelően a tanulók által választott hercegi pár tánca nyitotta meg.
Valamennyi osztály színvonalas, humoros, vidám produkcióval készült, melyet a zsűri arany minősítéssel jutalmazott.
Az oklevelek és a torták átadását követően a napot a Diákönkormányzat által szervezett farsangi discoval zárták a gyerekek, ahol a hangulat fergeteges volt.

 

A képre kattintva a többi kép is megtekinthető.

GALÉRIA