Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Áldott ünnepet kívánunk!

Advent utolsó vasárnapjára készülünk, várjuk az ünnepet, az elcsendesedést, Jézus eljövetelét, a karácsony illatát, a szűk családi körben való ünneplést, az ajándékokat.

Ez az év más, mint az előzőek, egész évünket beárnyékolta a vírus, mely világszerte megváltoztatta az emberek életét, próbára teszi az emberi kapcsolatokat, hatással van a biztonság és szabadságérzetünkre.

Nemcsak az ünnepre várunk, hanem arra is, hogy visszakapjuk a félelmektől, bizonytalanságtól mentes korábbi életünket.

Lehetőségeinkhez mérten, igyekszünk mindent megtenni, hogy megvédjük tanulóinkat, dolgozóinkat és a velünk kapcsolatban álló embereket a betegségtől.

A karácsony ünnepe a gyermekek számára az ajándékozással szorosan összefügg. Ebben az évben az alsó tagozatosoknak igazán gazdag ajándék került az iskolai karácsonyfa alá. Az udvari játszótéren, a régi elavult játszóvár helyett, sikerült egy új csúszdás, - mászófalas, -mászóhálós eszközt letelepíteni. Valamennyi osztályunk számára a karácsonyi zsák is izgalmas játékokkal telt meg, melyet az utolsó napon vehettek át.

Ebben a helyzetben is szeretnénk tanulóink számára pozitív élményeket nyújtani. Számukra most elfogadott dolog volt, hogy a Mikulás virtuálisan, online módon érkezett el hozzánk.

Nincs ez másképpen karácsony idején sem. Iskolánk negyedik osztályos tanulói, tanáraik segítségével hangfelvételen adják át ajándékként a műsorukat. A felvétel alatt látható képeket a legügyesebb gyermek rajzokból válogattuk. Ezzel kívánunk kellemes, békés karácsonyt és egészségben gazdag, boldog, újesztendőt!